Levertijd:3-5 dagen
5 lieter
13 merlin

VRAAG VOOR INFO 25%of bel me op 0610090064

 

 

 

 

 

Merlin Fuel brandstof voor RC Modelbouw!Brandstoffen voor RC modelbouw toepassingen van Merlin Fuel, behoren tot een chemische groep producten met een volume dat groter is dan 5.000 ton per jaar. De succesvolle formules zijn het resultaat van een hechte samenwerking tussen chemisch technologen en gebruikers van de brandstof die acteren op het hoogste niveau!

De synergie met andere activiteiten binnen de chemische industrie maakt een zorgvuldige selectie mogelijk van leveranciers en geeft toegang tot de beste grondstoffen voor de fabricage van brandstof voor RC modelbouw motoren. Hierdoor zijn wij in staat topkwaliteit brandstof tegen een aantrekkelijke prijs op de markt te brengen!

De onderneming heeft de meest geavanceerde analytische instrumenten, onmisbaar om de kwaliteit van de brandstoffen en de ontwikkeling ervan te garanderen. Ook is de producent van Merlin Fuel ISO 9001 gecertificeerd sinds het jaar 2000, het enige merk brandstof met dit Europese kwaliteitscertificaat.voor 5 liter actie prijs kan met de post verzonden worden of even  afhalen of ik breng het voor jouw langs bij jouw thuis.

service van de zaak vraag voor info wij helpen jouw graag